Dagens dilemma
Dagens dilemma
Diskutér. Find løsninger. Beslut handlinger

Ved at bruge 10 minutter og tale om de forskellige dilemmaer, I møder i hverdagen, sikrer I momentum i udviklingen af jer selv og teamet.

Dagens dilemma er et forankringsværktøj. App’en bruges i hverdagen – lige ved hånden på tablet eller smartphone – eller på computerskærmen ved ugentlige pitstops eller tavlemøder. Ved at bruge 10 minutter og tale om de forskellige dilemmaer, I møder i hverdagen, sikrer I momentum i udviklingen af jer selv og teamet.

Når dilemmaerne får fast taletid på møderne, har I nemlig en mulighed for at sikre, at udfordringerne ikke får lov til at ligge uberørt hen. Ved at arbejde med dem, læner I jer frem og engagerer I jer i de ting, der berører jer enkeltvis eller som team, og på den måde er der en rigtig god chance for, at I får handlet på de ting, som I er enige om, at der skal handles på.

Skal vi skræddersy en app til din virksomhed?

Udfyld formularen nedenfor eller giv os et ring på 702 12345 – og lad os tage en snak om mulighederne.

Send os et par linjer

Sådan gør I:

 • En fra teamet (det kan være godt at lade det gå på skift) vælger et emne og et dilemma i app’en og læser det op for kollegerne.
 • Diskutér nu:
  – Kunne dette ske i virkeligheden/er det sket? Fortæl om situationen.
  – Hvad er udfordringen, hvis der er én?
  – Er det noget, vi skal gøre noget ved? Hvad mener vi?
  – Hvad gør vi?
 • Beslut jer evt. for, om I har et bestemt indsatsområde/tema, som det giver mening at fokusere mere på end andet – f.eks. Kultur/internt samarbejde – og vælg i en periode dilemmaer, som handler om det emne.

Brug på både computer, tablet og smartphone

 • Brug app’en på computer, tablet eller smartphone. På tablet og smartphone kan du både swipe fra dilemma til dilemma eller bruge pilene < > som på computer.
 • På tablet og smartphone kan du føje et app-ikon til din startskærm, så app’en er nem at genfinde.

Gode råd

 • Husk at bruge dilemmakortene løbende.
 • Bliv ved! Når arbejdet med dilemmaerne bliver en fast del af jeres hverdag, bliver det også en naturlig del af jeres dialog – noget som I selvfølgelig gør.
 • Hjælp hinanden med at huske på, at I skal tale om dilemmaerne.