Dagens dilemma
Diskutér. Find løsninger. Beslut handlinger
Slider

Ved at bruge 10 minutter og tale om de forskellige dilemmaer, I møder i hverdagen, sikrer I momentum i udviklingen af jer selv og teamet.

Dagens dilemma er et forankringsværktøj. App’en bruges i hverdagen – lige ved hånden på tablet eller smartphone – eller på computerskærmen ved ugentlige pitstops eller tavlemøder. Ved at bruge 10 minutter og tale om de forskellige dilemmaer, I møder i hverdagen, sikrer I momentum i udviklingen af jer selv og teamet.

Når dilemmaerne får fast taletid på møderne, har I nemlig en mulighed for at sikre, at udfordringerne ikke får lov til at ligge uberørt hen. Ved at arbejde med dem, læner I jer frem og engagerer I jer i de ting, der berører jer enkeltvis eller som team, og på den måde er der en rigtig god chance for, at I får handlet på de ting, som I er enige om, at der skal handles på.

Skal vi skræddersy en app til din virksomhed?

Udfyld formularen nedenfor eller giv os et ring på 702 12345 – og lad os tage en snak om mulighederne.

Send os et par linjer

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Sådan gør I:

 • En fra teamet (det kan være godt at lade det gå på skift) vælger et emne og et dilemma i app’en og læser det op for kollegerne.
 • Diskutér nu:
  – Kunne dette ske i virkeligheden/er det sket? Fortæl om situationen.
  – Hvad er udfordringen, hvis der er én?
  – Er det noget, vi skal gøre noget ved? Hvad mener vi?
  – Hvad gør vi?
 • Beslut jer evt. for, om I har et bestemt indsatsområde/tema, som det giver mening at fokusere mere på end andet – f.eks. Kultur/internt samarbejde – og vælg i en periode dilemmaer, som handler om det emne.

Brug på både computer, tablet og smartphone

 • Brug app’en på computer, tablet eller smartphone. På tablet og smartphone kan du både swipe fra dilemma til dilemma eller bruge pilene < > som på computer.
 • På tablet og smartphone kan du føje et app-ikon til din startskærm, så app’en er nem at genfinde.

Gode råd

 • Husk at bruge dilemmakortene løbende.
 • Bliv ved! Når arbejdet med dilemmaerne bliver en fast del af jeres hverdag, bliver det også en naturlig del af jeres dialog – noget som I selvfølgelig gør.
 • Hjælp hinanden med at huske på, at I skal tale om dilemmaerne.