Hjælp os med et minde, vil du?

, ,

Meng & Company a/s fylder 30 år i 2020, og dét skal fejres!

Af Henrik Meng

Vi er i fuld gang med at planlægge festen, der kommer til at brede sig over hele året og glæder os til, senere på året, at løfte sløret for programmet.

STOR FEST FOR GAMLE ELEVER!
Mens vi brygger videre på det, har vi en idé i støbeskeen: Den hedder “Gamle elevers fest” og kunne blive en samling af dejlige mennesker, vi har fået lov at lege med undervejs gennem de 30 år, siden vi startede i 1990 og helt frem til festen.

Jævnligt møder en af os et menneske, der for kortere eller længere tid siden var med på en Meng-aktivitet. De fleste fortæller en historie om deres oplevelse – eller om hvordan livet har formet sig siden da. Det kan være små ting – og indimellem også større; fælles for dem alle er, at de vækker minder og gi´r anledning til eftertanke og såmænd også et godt grin ind imellem.

HJÆLP OS MED ET MINDE
Har du eller nogen, du kender, været med på et Meng-kursus eller anden Meng-aktivitet igennem årene, vil vi derfor gerne høre fra dig:

Vi samler Historier fra det virkelige liv til en lille jubilæumsbog. Titlen blir “De første 30 år” og bliver en samling af nyt materiale fra os, kombineret med små, korte, sjove, alvorlige eller lange anekdoter eller fortællinger om det, du oplevede, og det, du husker eller tog med hjem til det videre liv. Eller det du fik til at ske!

Vil du være med, med navn og billede (Husk at vedhæfte et, i så fald…) er det skønt, og vil du hellere være anonym, er det også fint: Bare vi får din historie på adressen 30@meng.dk senest den 30. oktober 2019 (del hellere end gerne, hvis du kender en eller flere, der kunne tænkes at ville bidrage – og deltage i festivitasen!). Det kunne være sjovt, hvis du vil inkludere ca., hvornår det var, hvor du var, og hvem du arbejdede for dengang, så læserne kan følge med i historien, og vi kan holde lidt styr på kronologien.

Vi vil også gerne høre fra dig, hvis du har et billede eller to fra noget, du var med til – og igen ville det være skønt, hvis du har en cirka-tid, et sted og en anledning, hvor billedet er fra.

Alle der svarer, inviteres til et brag af en “gamle elevers fest”, hvor de også modtager deres personlige eksemplar af bogen (som en ekstra jubilæumsbonus, vil der til festen også blive trukket lod om lækre præmier, blandt alle der har bidraget…)!

Så, dette var den første spæde start på jubilæet: Hjælp os videre med din historie, vil du?

30@meng.dk tager imod hele døgnet og er klar, når du er – OG forresten, TAK for hjælpen!


Du kan også skrive og sende dit minde + fotos her:

Click or drag a file to this area to upload.
Anfør navn, hvis vi må bruge fotoet i forbindelse med jubilæumsbogen (dette er ikke et krav).
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Samtykket gives i overensstemmelse med Meng & Company a/s' Cookie- og privatlivspolitik.