Nominér en god sag og vind foredrag, træningslejre eller aktiviteter

, ,

Meng & Company a/s fylder 30 år i 2020, og dét skal fejres!

Af Henrik Meng

Kender du nogen, der kunne bruge et skud vaskeægte begejstring? Vi udlodder tre foredrag/træningslejre/aktiviteter til nogen, vi ikke har mødt endnu.

Siden vi startede i 1990, har vi løbende haft fokus på at hjælpe, hvor vi kan: Også når budgettet ikke er til rådgivere eller hjælp udefra, men hjertet er på rette sted. Det er blevet til masser af spændede aktiviteter, dage og forløb og mange nye venner undervejs.

En af de længstvarende relationer har været med Red Barnet, der i sin tid fik alle indtægterne fra salget af bogen “Nøøjjj det er dit liv, så hvad vil du gøre ved det?”, og som vi har arbejdet for flere gange gennem årene. I dag hedder det vist CSR – Corporate Social Responsibility. Vi kalder bare hjælpsomhed. Og vi har tænkt os at blive ved.

I Jubilæumsåret har vi således bestemt os til, på toppen af de aktiviteter vi allerede har aftalt, at udlodde tre foredrag/træningslejre/aktiviteter til nogen, vi ikke har mødt endnu.

Hvem det er, bestemmer DU, for vi vil nemlig gerne have din hjælp til at identificere en gruppe ildsjæle, som du mener kunne have glæde af en dosis ægte begejstring. Er det en velgørende organisation? En gruppe frivillige i dit nærområde? Eller en god sags tjeneste, du selv er en del af? Du vælger.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen nederst på siden og nominere den gode sag, med angivelse af kontaktperson, e-mail, telefonnummer og et websted, hvis det findes – og en klar beskrivelse af sagen, og hvorfor DU mener, at vi kan hjælpe dem. Gør det senest den 30. oktober – så vælger vi derefter den første gode sag og aftaler, hvordan vi bedst kan hjælpe, i starten af 2020.

Tak for hjælpen…


Nominering

Samtykket gives i overensstemmelse med Meng & Company a/s’ Cookie- og privatlivspolitik.