VÆRTENS BEDSTE SERVICE - LICENSE TO THRILL - arbejdshæfte

Varenummer 00002
kr 100,00
På lager
1
Produkt detaljer

Forestil dig en verden, hvor alle i jeres virksomhed kender og deler jeres syn på Gæsteservice. Hvor alle gør alt, hvad de kan, for at skabe den bedst tænkelige arbejdsplads med den størst mulige grad af professionalisme. Høj faglighed og ekstrem hjælpsomhed på tværs af teamet.

Forestil dig en Gæsteservice, hvor ALLE gæster mødes præcis som vi (og de...) drømmer om. Hvor alle, gæsterne møder, gør det rigtige - og hvor kontakten og alt vi ellers gør i det daglige, er vendt mod at skabe 100 % oplevelse for vore gæster. Hver dag, hver gang!

Forestil dig en forretning, hvor salg og gæsteservice er to sider af samme sag, og hvor forretningen derfor hver eneste dag bli'r bare en smule dygtigere til at levere den rigtige vare og den rigtige oplevelse til den enkelte gæst. Det hele er indenfor rækkevidde, og det hele starter her: Med kurset "Værtens Bedste Service" og et arbejdshæfte, som kan blive den lille ting, der for alvor kommer til at gøre den store forskel i dit videre arbejde mod at blive Værtens Bedste Vært.

Bogen Værtens Bedste Service er solgt i mere end 40.000 eksemplarer på fire sprog. Siden bogen udkom, er den blevet pligtlæsning i mange organisationer og virksomheder, og ligesom mange erhvervsskoler og uddannelser har taget den til sig som en del af det faste pensum.

I dette arbejdshæfte får du væsentlige uddrag fra bogen i en opdateret version specielt lavet til brug i kursus-situationer.

I samme serie findes også THRILL salg! - som specifikt er lavet til brug i forbindelse med salgskurset af samme navn.

Gem dette produkt til senere