Mød vores begejstrede team!

Vi er et dedikeret team, der elsker det, vi arbejder med!

Henrik Meng

Henrik Meng

Stifter og direktør

Baggrund i salg, marketing og tværkulturel problemløsning. Foredragsholder og konsulent med glimt i øjet og forfatter til en stribe bestsellere om begejstring i liv og samarbejde, ledelse og kundeoplevelser.

Karsten Koch

Karsten Koch

Seniorkonsulent og partner

Baggrund i ledelse samt udvikling af ledere og medarbejdere. Konsulent med bred erfaring fra mange brancher. Foredragsholder med stor energi og empati.

Mette Genz

Mette Genz

Seniorkonsulent

Baggrund i ledelse, kommunikation og udvikling af medarbejdere inden for oplevelsesøkonomien. Med erfaring som CX manager er Mette den helt rigtige profil til at få tingene til at ske i praksis.

Stefan Olsen

Stefan Olsen

Analysechef

Uddannet fra CBS i Marketing Management. Analysechef som arbejder med at dokumentere holdninger, motiver og adfærd med fakta. Stefans primære fokus er HR- og markedsanalyser.

Jesper Riege

Jesper Riege

Kommunikationsansvarlig

Baggrund i virksomhedskommunikation og formidling. Tryller med ord og billeder og sociale medier samt udvikler digitale koncepter, apps og producerer video.

Rasmus Heide

Rasmus Heide

Videojournalist

Rasmus har en baggrund inden for virksomhedskommunikation. Han er uddannet journalist og er både dygtig med billeder og ord og har særligt fokus på kundefortællinger.

Kirstine Sørensen

Kirstine Sørensen

Projektleder

Baggrund i turisme og service. Projektleder med fokus på fast, men kærlig styring og ledelse af igangværende projekter.

Solveig Knudsen

Solveig Knudsen

Projektassistent

Studerer erhvervsøkonomi og psykologi på CBS. Varetager diverse ad hoc-opgaver og fungerer som projektassistent på kontoret i forbindelse med en række spændende projekter.

Line Mortensen

Line Mortensen

Projektassistent

Line studerer kommunikation & it på Københavns Universitet. Baggrund i værtskab og service. Line tager sig kærligt af diverse kommunikative opgaver på sociale medier og i andre sammenhænge. Derudover løser hun diverse ad-hoc opgaver.

Associerede partnere/samarbejdspartnere

Peter Engel-Andreasen

Peter Engel-Andreasen

Associeret partner

Baggrund i ledelse og udvikling af alt fra uddannelser over organisationer til projekter. Har i 22 år arbejdet med uddannelse, netværk, markedsføring, ledelse og projekter.

Henrik Møller

Henrik Møller

Associeret partner

Baggrund i politiet, sikkerhedsbranchen og 30 års undervisningserfaring. Har de sidste 13 år arbejdet med undervisning, rådgivning og træning af personale i forebyggelse af svind og konflikthåndtering.

Susanne Buhl

Susanne Buhl

Dekoratør og stylist

Uddannet dekoratør og stylist som spænder vidt med mange års erfaring med både dekoration, indretning, tv og film.

Kontoret

Vi bor lige der, hvor kystbanetoget lander hvert 20. minut – i det gamle postkontor på Rungsted Kyst Station. Kom indenfor og få en kop kaffe og en god snak!