Mød vores begejstrede team!

Vi er et dedikeret team, der elsker det, vi arbejder med!

Henrik Meng

Henrik Meng

Stifter og seniorrådgiver

Rådgiver og Key-note-taler med glimt i øjet og forfatter til en stribe bestsellere om begejstring i liv og samarbejde, ledelse og kundeoplevelser. Arbejder og underviser gerne og ofte også på engelsk.

Casper Olesen

Casper Olesen

Senior Rådgiver

Rådgiver i forhold til forandring og forankring af ledelse, medarbejder-, organisations- og forretningsudvikling.

Mia Schuster

Mia Schuster

Seniordesigner

Passion for at udvikle digitale oplevelser, visuelle identiteter og koncepter, der binder kommunikationen sammen på tværs. Den gode idé optræder i alle former og de små detaljer dyrkes ned til sidste pixel. Baggrund fra flere års erfaring i reklame og -filmbranchen.

Tobias Roed

Tobias Roed

Projektkoordinator

Tobias kan bevare overblikket, samtidig med at han har styr på detaljerne. Han har hånd i hanke med husets ressourcer og arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre vores interne arbejdsgange.

Rasmus Heide

Rasmus Heide

Videojournalist

Fortæller historier i levende billeder, der virker! Uddannet journalist og er både dygtig med billeder og ord og har særligt fokus på kundefortællinger.

Susanne Buhl

Susanne Buhl

Associeret partner

Stylist og dekoratør, som tryller med rum og oplevelser; kom og se vores mødelokaler - eller se en sæson af Badehotellet, hvor Sus har en finger med i spillet.

Kontoret

Vi bor lige der, hvor kystbanetoget lander hvert 20. minut – i det gamle postkontor på Rungsted Kyst Station. Kom indenfor og få en kop kaffe og en god snak!

Meng & Company a/s