Mød vores begejstrede team!

Vi er et dedikeret team, der elsker det, vi arbejder med!

Henrik Meng

Henrik Meng

Stifter og seniorrådgiver

Rådgiver og Key-note-taler med glimt i øjet og forfatter til en stribe bestsellere om begejstring i liv og samarbejde, ledelse og kundeoplevelser. Arbejder og underviser gerne og ofte også på engelsk.

Karsten Koch

Karsten Koch

Seniorrådgiver og partner

Rådgiver med bred erfaring fra mange brancher og et særligt blik på at skabe forandringer i praksis. Foredragsholder med nordjysk lune, gejst og energi og en sjælden empati.

Jan Duffy

Jan Duffy

Seniorrådgiver & facilitator

Rådgiver i forhold til forandring og forankring af medarbejder-, organisations- og forretningsudvikling. Jeg byder altid gerne ind med ideer og tanker, med afsæt i min HR-erfaring fra en bred vifte af internationale organisationer og brancher, når behovet opstår.
Brænder for at arbejde i krydsfeltet mellem det strategiske og det praktiske, når vi skal omsætte ord til handling.

Mia Schuster

Mia Schuster

Seniordesigner

Passion for at udvikle digitale oplevelser, visuelle identiteter og koncepter, der binder kommunikationen sammen på tværs. Den gode idé optræder i alle former og de små detaljer dyrkes ned til sidste pixel. Baggrund fra flere års erfaring i reklame og -filmbranchen.

Catrine Schmidt Poulsen

Catrine Schmidt Poulsen

Projektkoordinator

Catrine kan bevare overblikket, samtidig med at hun har styr på detaljerne. Hun har hånd i hanke med husets ressourcer og arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre vores interne arbejdsgange.

Rasmus Heide

Rasmus Heide

Videojournalist

Fortæller historier i levende billeder, der virker! Uddannet journalist og er både dygtig med billeder og ord og har særligt fokus på kundefortællinger.

Henrik Møller

Henrik Møller

Associeret partner

Rådgiver og specialist i forebyggelse af svind og håndtering af konflikter. Uddannet i Politiet og sikkerhedsbranchen og har stor erfaring med oplæg, foredrag, træning og kurser i konflikthåndtering for virksomheder og organisationer.

Susanne Buhl

Susanne Buhl

Associeret partner

Stylist og dekoratør, som tryller med rum og oplevelser; kom og se vores mødelokaler - eller se en sæson af Badehotellet, hvor Sus har en finger med i spillet.

Kontoret

Vi bor lige der, hvor kystbanetoget lander hvert 20. minut – i det gamle postkontor på Rungsted Kyst Station. Kom indenfor og få en kop kaffe og en god snak!

Meng & Company a/s