Mød vores begejstrede team!

Vi er et dedikeret team, der elsker det, vi arbejder med!

Henrik Meng

Henrik Meng

Stifter og seniorrådgiver

Rådgiver og Key-note-taler med glimt i øjet og forfatter til en stribe bestsellere om begejstring i liv og samarbejde, ledelse og kundeoplevelser. Arbejder og underviser gerne og ofte også på engelsk.

Karsten Koch

Karsten Koch

Seniorrådgiver og partner

Rådgiver med bred erfaring fra mange brancher og et særligt blik på at skabe forandringer i praksis. Foredragsholder med nordjysk lune, gejst og energi og en sjælden empati.

Mette Genz

Mette Genz

Seniorrådgiver

Rådgiver og underviser med et stort hjerte. Erfaring fra lederfunktioner i oplevelsesvirksomheder, og som CX-ansvarlig har Mette en eventyrlig evne til at omsætte intention til praksis.

Charlotte Mondrup

Charlotte Mondrup

Seniorrådgiver

Rådgiver med en solid praktisk og strategisk forretningsforståelse fra danske og nordiske virksomheder. Hun trækker på sin erfaring fra rollen som adm. direktør, bestyrelsesmedlem og selvstændig i en lang række virksomheder, hvor hun fx. har haft ansvaret for flere turnarounds, M&A og post merger integrationsprojekter, ved siden af den daglige drift med P&L ansvar.

Michael Møller

Michael Møller

Seniorrådgiver

Rådgiver med særlig fokus på detail og restauration. Adskillige års erfaring som leder i dansk og international detailhandel, danner baggrunden for Michaels praksisnære træning og ledersparring, som gør værtskabet kommercielt.

Kirstine Sørensen

Kirstine Sørensen

Projektleder

Projektleder med fokus på fast, men kærlig styring og ledelse af igangværende projekter.
Har både været hotel- og restaurantchef på sin vej hertil og har en solid uddannelse at have det i.

Stefan Olsen

Stefan Olsen

Analysechef

Dokumenterer holdninger, motiver og adfærd med fakta. Stefan er vores troldmand inden for HR- og markedsanalyser. Uddannet fra CBS i Marketing Management.

Mia Schuster

Mia Schuster

Seniordesigner

Passion for at udvikle digitale oplevelser, visuelle identiteter og koncepter, der binder kommunikationen sammen på tværs. Den gode idé optræder i alle former og de små detaljer dyrkes ned til sidste pixel. Baggrund fra flere års erfaring i reklame og -filmbranchen.

Rasmus Heide

Rasmus Heide

Videojournalist

Fortæller historier i levende billeder, der virker! Uddannet journalist og er både dygtig med billeder og ord og har særligt fokus på kundefortællinger.

Henrik Møller

Henrik Møller

Associeret partner

Rådgiver og specialist i forebyggelse af svind og håndtering af konflikter. Uddannet i Politiet og sikkerhedsbranchen og har stor erfaring med oplæg, foredrag, træning og kurser i konflikthåndtering for virksomheder og organisationer.

Susanne Buhl

Susanne Buhl

Associeret partner

Stylist og dekoratør, som tryller med rum og oplevelser; kom og se vores mødelokaler - eller se en sæson af Badehotellet, hvor Sus har en finger med i spillet.

Kontoret

Vi bor lige der, hvor kystbanetoget lander hvert 20. minut – i det gamle postkontor på Rungsted Kyst Station. Kom indenfor og få en kop kaffe og en god snak!

Meng & Company a/s