Slide
Image is not available
Få licens til at begejstre

Giv dig og din virksomhed licens til at begejstre hinanden og jeres kunder med en kognitivt baseret træningsmetode, der styrker de fire ben, der bærer virksomheden.

I Meng & Company a/s er vi af den overbevisning, at den bedste måde til at lære noget, er at gøre det, og snart 30 års positive resultater hos flere end 200 enestående nationale og internationale virksomheder bakker op om denne overbevisning.

Vi mener, at forandring kommer indefra. Fra hver enkelt menneske i organisationen. Vores erfaring viser os, at vejen til de ønskede forandringer kommer af at motivere, coache og træne vedholdende via hands on-erfaringer forankret i THRILL® og relevante eksempler fra  virksomhedens dagligdag.

THRILL® er en kognitivt baseret træningsmetode, som giver dig og din virksomhed licens til at begejstre hinanden og jeres kunder. Det er et udviklingsværktøj, som bliver anvendt af tusinder af medarbejdere til at styrke salg, ledelse, relationer, arbejdsklima og resultater. Og det virker!

THRILL® er et akronym for engagement og entusiasme, et glimt eller en gnist i øjet, passion – og et ønske om at være en del af løsningen. Metoden er resultatet af vores samarbejde med enestående teams og virksomheder rundt om i verden siden 1990, og dets værktøjer er baseret på de udsøgte betingelser, som opgraderer excellente teams.

Gør en forskel med THRILL®
THRILL®konceptet og det at haveTHRILL®faktor handler allermest om at ville de gode oplevelser fra hjertet. Om at ’være på’ og tilstede. Vi skal se hver eneste gæst/kunde som et menneske og en åbenlys chance for at gøre en forskel – her og nu.

Arbejdet med THRILL® i mange forskellige organisationer har vist metoden som en fremragende katalysator til at fremme arbejdsglæden og lysten til at bidrage med uopfordret og overraskende god service samt til forankring af konkrete mål og målsætninger.

THRILL® er ofte beskrevet som lige præcis den gødning, der manglede, for at styrke den allerede eksisterende strategi – og i sidste ende skabe den ønskede vækst gennem gode kunde-/gæsteoplevelser.

Overordnet set hviler THRILL® på fire dimensioner, nemlig de ben som de fleste virksomheder og organisationer står på:

  • Medarbejderengagement
  • Kundetilfredshed
  • Salg og indtjening
  • Loyalitet/fastholdelse af kunder og medarbejdere samt effektiv ressourceudnyttelse.

Hvert bogstav i THRILL har sin egen betydning – seks sigtelinjer:

T Til stede, H Hjælpsom, R Rosende, I Interesseret, L Lyttende, L Legende.

THRILL® træningskit

THRILL® er i konstant udvikling og omfatter i dag dilemmaspil (kort eller i app), inspirerende film og introduktions-DVD, træningsmanual, 300 scenarier, dilemmaer og rollespil omkring udvikling af relationer, teams, salg og oplevelser, bogen Værtens Bedste Service, THRILL® armbånd samt banner til synliggørelse m.m.

Totalkonceptet kan skræddersyes til enhver virksomhed, ethvert team og enhver opgave. Og selvfølgelig kan vi også skræddersy workshops m.v. for ledere og ansatte.

THRILL® er tilgængelig på dansk, svensk, engelsk, spansk og tysk og kan nemt tilpasses andre sprog.

Produkterne kan også købes enkeltvis ved henvendelse til Meng & Company, tlf. +45 702 12345 eller i vores webshop her på hjemmesiden.

Karsten Koch, Meng & Company a/s

Lad os mødes

Hør meget mere om, hvad arbejdet med THRILL® kan gøre for din virksomhed. Ring til Karsten Koch på 40 20 90 48 eller karsten@meng.dk.